Spring break

Da har jeg egentlig startet spring brak! Vi hadde midterms(tentamen) i dag og i går. Hadde to i går, og tre i dag, så vi har ikke noe å gjøre på skolen i morgen, men vi må jo selvfølgelig møte opp! Så etter i morgen har jeg offisielt spring break! Endelig! Gleder meg, men samtidig vet jeg at tiden etter spring break frem til sommeren kommer til å gå utrolig fort, og plutselig skal jeg hjem!

Været her her helt fantastisk :) tror jeg har blitt brukere nå enn jeg blir om sommeren i Norge ( litt overdrevet kanskje)en det er i hvertfall godt og varmt ute.. Inne er nemlig ACen på full guffe!

Det var alt jeg hadde å si for i dag (:
Bye y'all

Meg og Emma! :)

2 kommentarer

Helene (stor swift fan !)

29.mar.2012 kl.11:31

Så spennende :D gleder meg til jeg skal reise!

jeg bare lurte på hvordan naturen og omgivelsene er nå, er det grønt å fint? det hadde vært fint hvis du ville legge ut noen bilder :)

du har en fin blogg

Becca

04.apr.2012 kl.00:50

Høres bra ut med spring break! Jeg savner påskeferie her på Bali! Her feirer vi påsken med eksamen... Nyt ferien og den siste tiden du er der borte, så gleder jeg meg til å se deg på Gardermoen :) <3

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

17, Asker

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente, og høsten 2011 drar jeg til North Carolina som utvekslingsstudent! :) Jeg reiser med organisasjonen(e) Explorius/ASSE!

Kategorier

Arkiv

hits