Long time no see!

Ser at det fortsatt er noen som stikker innom bloggen min, vet ikke hvem det er, og hva dere vil, men det er jo hyggelig uansett! 

Nå er det en god stund siden jeg kom hjem fra USA, så kan jo lage et lite innlegg om hvordan det er å være tilbake i Norge etter et år som utvekslingsstudent.

Sunniva sendte meg et sitat en gang:

"Once you're an exchange student, you're never the same"

Må bare si at dette er utrolig sant, og man merker det vel kanskje ikke helt før man kommer tilbake fra utvekslingsåret og ser hvor mye man har forandret seg. 

Jeg tror ikke helt man oppdager hvor mye man endrer seg før man er hjemme igjen, og ser hvor lite ting har endret seg hjemme, men man føler at alt er forskjellig. Det har nok noe med det at man selv opplever det som annerledes, fordi man ser på ting på en helt annen måte enn før. 

Med det sagt, så må jeg virkelig si at det å være utvekslingsstudent er en opplevelse for livet - noe jeg ikke ville gjitt bort for alt i verden! Det er nok den beste avgjørelsen jeg har tatt noen gang.

Her er litt bilder fra slutten av året mitt: 
Meg og Emma! Første dagen poolen åpnet :) føles ut som en halv evighet siden..

 Emma, Hansi, og meg :)

 

Meg og Hunter! (:Katie (vsøs) og meg da hun skulle på prom! 

 

Ja, det var noen bilder.. Kommer vel fler etter hvert! Har jo også vært tilbake i NC to ganger etter at jeg kom hjem, så kan skrive litt om det senere og

 

- Ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

18, Asker

Hei! Jeg er en 16 år gammel jente, og høsten 2011 drar jeg til North Carolina som utvekslingsstudent! :) Jeg reiser med organisasjonen(e) Explorius/ASSE!

Kategorier

Arkiv

hits