Surprise!

Nevnte i forrige innlegg at jeg dro tilbake til NC etter at jeg kom hjem fra utvekslingsåret. Første gang jeg var tilbake var i høstferien, altså 3 måneder etter at jeg kom tilbake til Norge. Jeg kjøpte bilettene mine et par dager før jeg dro fra USA, men klarte faktisk å holde det hemmelig i 3 måneder! De som visste om det var vfamilien min, Nick (kjæresten til Katie) og moren til Hunter. Det å overraske folk på den måten må være noe av det morsomste jeg har vært med på! Vel anyways, har et par filmer fra jeg overrasket folk, så skal se om jeg får lastet de opp her! Har filmer fra Hunter, Mikaela, Justin og Harrison :)

Desverre fikk jeg ikke lov til å komme på skolen når jeg var der - det er jo tross alt USA, og det å ha en fremmed på skolen fører til STORE komplikasjoner i tilefelle det blir en evakuering av skolen.. MEN, jeg fikk sett folk, vært på football-kamper, og spist lunsj med venner ca hver dag! Så, det var en vellykket tur. Var faktisk der borte når det var homecoming, så det var utrolig koselig å være tilbake, og school spiriten har blitt enda bedre enn den var da jeg var der! Kjempe gøy :)Pakket og klar! 

Var bare så vidt jeg rakk flyet fra Newark til Raleigh.. Spurtet gjennom flyplassen, og kom til gaten rett før damen sa: "Gate Closed!" Har vel aldri vært så stresset før, men det gikk heldigvis bra! Hadde jo forresten sagt til Hunter at jeg var på langkjøring den dagen, og at siden jeg skulle til Sverige kom ikke telefonen min til å funke. Og selvfølgelig bestemte han seg for å være smart akkurat den dagen, og stille spørsmål osv til det, men heldigvis klarte jeg å lyve så han ikke visste hva som skjedde! :) Meg og Mikaela! :)

Meg og HunterEtter football - kamp! Hunter og Abdul er på baksiden av en bil, så da tok jeg bilde med bilen :)Drive through :)

 

Ja, skal prøve å fikse de filmene! Så kan dere se hvordan det var og :)

 

- Ida

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

18, Asker

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente, og høsten 2011 dro jeg til North Carolina som utvekslingsstudent! :) Jeg reiste med organisasjonen(e) Explorius/ASSE! Nå er jeg tilbake i Norge, og går siste året på VGS!

Kategorier

Arkiv

hits