2. Besøk

I julen var planen egentlig at Hunter skulle komme hit, men siden det ikke gikk så skulle jeg da prøve å dra over dit i steden. Det skjedde egentlig ikke noe i forhold til det, og innen jeg hadde fått svar fra mamma om at det var greit for meg å dra, var bilettene blitt så dyre at det ikke var mulig. 

Men, alt ordnet seg til slutt. 1. juledag sjekket jeg tilfeldigvis biletter til USA, og fant ut at det var mulig å dra dagen etter! Etter litt om og men, dro jeg 2. juledag tilbake til USA. Det var en lang reise, ettersom det var begynt å snø på NEWARK, og flyet ble forinket i over en time, mens vi satt på for å vente på å deicing.

Denne gangen bodde jeg hos Hunter og hans familie, og jeg fortalte det ikke til vfamilien min før jeg stod på døren der! Utrolig koselig å overraske de :)

Ettersom både jeg og Hunter hadde kyssesyken, brukte vi en god del tid på å bare slappe av, være med venner og sånne ting!Hunters familie fikk hund til jul, se så søt!

Meg og Hunter :)

Hunter, meg, Mikaela!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

18, Asker

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente, og høsten 2011 dro jeg til North Carolina som utvekslingsstudent! :) Jeg reiste med organisasjonen(e) Explorius/ASSE! Nå er jeg tilbake i Norge, og går siste året på VGS!

Kategorier

Arkiv

hits