Long Distance

Det å være i et langdistanse forhold er overhode ikke lett. Men samtidig, så tror jeg at den rette personen gjør det enklere. Det er dager hvor man tenker "åhh, hvorfor skal dette være så vanskelig?" Men så er det ogå dager hvor man tenker "vet du hva, 30 dager er ikke så lenge, dette klarer jeg"

Det å se kjæresten sin hver 3. måned er ikke bare bare. Ja, det er gankse lang tid mellom hver gang, men vi har lært å sette utrolig stor pris på de gangene vi faktisk får se hverandre! Og jeg må innrømme at man lærer utrolig mye av det, og finner også ut hvor sterkt forholdet faktisk er. 

I tillegg til å ha kjæreste i USA, har jeg jo en del venner der borte også. Jeg har jo selvfølgelig lyst til å holde kontakten med alle sammen, og selv etter 251 dager her i Norge, er jeg fortsatt veldig nærme mange av de! Det er til og med noen jeg ikke var så gode venner med der borte som jeg har blitt bedre venner med etter at jeg kom tilbake til Norge! 

Her er noen tips til å holde kontakten:

- iMessage is genius! 

Helt seriøst. Aner ikke hva jeg hadde gjort uten. Det å sende meldinger til USA kan bli dyrt, og dette gjelder vel for de fleste vennene mine der borte. Det å kunne sende en melding, gratis, gjør at det er MYElettere å holde kontakten. 

- Snapchat

No explanation needed. Haha, det er genialt :)

- Instagram

Flott måte å holde seg oppdatert på!

- Twitter

Helt klart favoritten om man ønsker å vite alt hva som skjer der borte. ALLE mine amerikanske venner har twitter, og de har også en helt annen kultur når det kommer til sosiale medier. Om det er noe duhelst ikke vil dele med dine nærmeste venner, så er det jo super smart å legge det ut der, eller hva? Men helt seriøst, amerikanere bruker twitter flittig! 

In between! Fant disse flaggene på et museum. Synes det er gankse passende i forhold til situasjonen. Meg og Mikaela. Bildet er fra jeg var der i høst! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

18, Asker

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente, og høsten 2011 dro jeg til North Carolina som utvekslingsstudent! :) Jeg reiste med organisasjonen(e) Explorius/ASSE! Nå er jeg tilbake i Norge, og går siste året på VGS!

Kategorier

Arkiv

hits