Little sister

Lillesøsteren min, Anniken er på utveksling i USA i år. Må ærlig innrømme at jeg savner henne utrolig mye. Det er kun 14 måneder mellom oss, og vi har alltid hatt et veldig bra forhold. Det var en ting da jeg bodde i USA, for det første hadde jeg utrolig mye å gjøre, det skjedde jo ting hele tiden. For det andre hadde jeg jo vertsfamilien min, ikke det at de noen gang kan erstatte henne, men det gjorde jo at det ikke føltes så tomt! Nå som jeg er tilbake til Norge merker jeg utrolig godt hvor mye jeg savner henne. Det er rart å være enebarn, og det føles som at noe mangler på en måte. Vi fikk jo vært en del sammen i fjor sommer etter at jeg kom hjem, men vi har jo nesten vært to år uten hverandre! Det er lenge det. Gleder meg utrolig til Juni når hun kommer hjem :) skal bli flott å se henne igjen!

Hun bor jo i South Carolina, ca 4 timer med bil unna der hvor jeg var. Hunter var der i helgen å besøkte henne! Det er 3 gangen de møtes :) Anyways.. her kommer litt bilder fra diverse! 


Flyplassen rett etter at jeg hadde landet!

Vi er helt normale, lover!

:)

På vei til flyet :)

Anni og Hunter!

 

Well, glad i deg lil' sis! 

2 kommentarer

emmejen

25.02.2013 kl.16:23

Fine bilder <3

Jeg har lagd en ny blogg, håper du vil se på den <3

anniken

03.03.2013 kl.17:09

AWWW!!! SAVNER DEG! <3 fine bilder må jeg si haha

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

18, Asker

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente, og høsten 2011 dro jeg til North Carolina som utvekslingsstudent! :) Jeg reiste med organisasjonen(e) Explorius/ASSE! Nå er jeg tilbake i Norge, og går siste året på VGS!

Kategorier

Arkiv

hits